dimarts, 30 de juliol del 2013

Kate Moss





És la model per excel·lència, icona de la moda, envoltada sempre de polèmica pel seu estil de vida escandalós en algun moment, i fascinant pel seu "street style" i els seus "looks", que acostumen a ser adorats tant per la passarel·la com per la gent del carrer.

Nascuda al Regne Unit fa 39 anys, segueix sent una de les top models més destacades. Va debutar a les passarel·les amb 14 anys (fou descoberta a l'aeroport JFK de NY) i fins a dia d'avui es continua dedicant al món de la moda. Ha treballat amb la majoria de les grans marques (Calvin Klein, Chanel, Versace, Gucci, Missoni, Burberry, Dior, Dolce&Gabbana...), tot i que els seus flirtejos amb el món de la droga i l'alcohol li han costat perdre algún contracte. També ha col·laborat amb maques "low cost" com Mango o H&M. 

Per a mi és una de les models que sempre crea tendència i que sempre va vestida de manera ideal per a cada ocasió. Per això he volgut començar amb ella en els posts que tinc pensat dedicar a icones de la moda i els seus "street styles". Què en penseu?











Fotos: vogue.es, europapress, mindooy, glamour.es, el universal.com,diariofemenino,revista cuore, ella hoy.es

Fins aquí el post d'avui!! Ens veiem aviat!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada