divendres, 30 d’octubre del 2015

CENTRE HISTÒRIC D'ANDORRA LA VELLA

Bon dia!!

Ja fa molts dies que no publico i em sap greu, però com suposo que entendreu les que sou mares, per mi el primer és la meva família. Aquests darrers dies han estat carregats de coses a fer plegats, així que el blog ha quedat en un segon pla. Ho sento! 

Estic molt contenta de poder fer un post del que per mi és el meu barri, el barri de la meva família materna, i on vaig néixer i créixer els meus primers anys de vida: El Cap del Carrer. El meu barri està inclòs dins del que avui coneixem com a el Centre Històric d'Andorra la Vella. 

A través de la Txell del blog Punkarrillas, que és una relacions públiques excel·lent, les bloggers d'Andorra vam tenir l'oportunitat de realitzar unes sessions de fotografies en alguns dels comerços, restaurants i locals del Centre Històric d'Andorra la Vella. Des d'aquí, agrair a tots ells aquesta oportunitat que ens han donat! 

Ja sabeu que no tinc un ego blog, ni és el que vull, ja que sóc molt tímida i em fa molta vergonya sortir en publicacions amb la meva imatge, així que per mi aquesta oportunitat ha estat tot un repte per vèncer les meves pors. Vaig assistir amb la Txell a una sessió a la perruqueria EasyCut, i la veritat és que m'ho vaig passar molt bé! Totes les noies de la perruqueria ens van tractar d'una manera excel·lent i van ser molt amables amb nosaltres. 

Aquí us poso alguna de les imatges que trobareu en alguna de les properes edicions de la revista DONA SECRET, a qui també vull agrair la seva col·laboració. Així com donar les gràcies a la Victoria per les fotos!! 






Fotos: Victoria  

Què us ha semblat? No sé quan tornaré a repetir una sessió així eh? Ja sabeu que em costa molt fer això!

Bé, us desitjo que passeu molt bon cap de setmana!! I com sempre música per acompanyar! Aquest cop una que últimament escolto molt i m'encanta!


4 comentaris: