dilluns, 29 de juliol del 2013

Comença una nova aventura....



Avui comença una nova aventura per mi, així que he triat una data amb una mica de significat perquè encara sigui més especial: el dia del meu sant. Inicio aquesta aventura amb molta il·lusió i amb molt recolzament d'aquells que m'estimo i m'estimen.

Mai fins ara havia fet un bloc i la veritat és que no tenia cap mena d'intenció de fer-ho, però poc a poc m'han anat animant i al final m'he decidit, així que aquí estic...Vull donar les gràcies a tots aquells que em recolzeu en aquesta aventura: el meu home i el meu fill els primers, la meva família, les meves amigues i molt especialment a la Ingrid (absolutament.blogstop.com i byingridblog.blogspot.com) que ha estat la que més m'ha engrescat!!

M'aventuro en el món de la "blocesfera" amb expectació per veure com s'anirà desenvolupant tot.
En aquest bloc intentaré transcriure tot allò que m'agrada, i espero saber transmeter-vos-ho de la millor manera.Tot estarà fet i escrit des dels meus gustos i passions. No pretenc demostrar res, simplement divertir-me amb allò que m'agrada. Podreu deixar-me comentaris i opinions sempre que volgueu, segur que d'ells n'aprendré!

Així que avui per començar us deixo una cançó que em porta bons records de l'època en la que estem ara: l'estiu.

Fins aviat!!



4 comentaris:

  1. Molta sort wapíssima en aquesta nova etapa, ja saps que jo sempre t'animaré!!!! Gràcies!!!!!!

    ResponElimina
  2. Moltíssima sort princesa!!! Comença una nova aventura tant per a tu com per totes les que et seguirem dia dia en el teu blog! Et desitjo molta sort i endavant!!!
    Un petonàs cuca!!! I molta llum!!!!��

    ResponElimina