divendres, 17 d’octubre del 2014

HOTEL MUNTANYA&SPA

Bon dia i bon divendres!

Aquest cap de setmana hi ha moltes activitats per fer! Tant a casa nostra, com al voltant! Per començar, avui mateix, dins el Festival Narciso Yepes, el concert dels Amics de les Arts, que no ens pensem perdre! Dissabte i diumenge, hi ha la Fira de Sant Ermengol a la Seu, i diumenge la Fira del Bestiar de Canillo, on també ens hi perdrem! Aquesta última us la recomano especialment per anar-hi amb la canalla! 

Tornant al post que avui ens ocupa, avui us proposo un hotel per anar-hi amb família. Es tracta del Hotel Muntanya, a Prullans (carretera de la Seu a Puigcerdà). Fa varies setmanes, hi vam anar a passar el dia amb la nostra colla d'amics i els nostres nens. Hi ha un pack piscina que està molt bé, inclou el dinar, la piscina i una hora de xiqui park pels nens! Per passar-hi un bon dia! Així que us el recomano! A més, existeix un altre pack, on hi ha hores d'spa pels pares mentre els nens els cuiden al xiqui park! Mireu-vos la pàgina perquè hi ha varis paquets i promocions que estan molt bé! 









Què us sembla? Sobretot els dies que fa bon temps, és ideal! Nosaltres hi vam estar molt bé! Espero que us animeu, i si hi aneu m'expliqueu!

Us desitjo un molt bon cap de setmana amb els vostres! Sigueu feliços!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada