dilluns, 1 de desembre del 2014

DIA MUNDIAL DE LA LLUITA CONTRA LA SIDA

Bon dia!!

Comencem el mes de desembre, i setmana! Després d'un cap de setmana passat per aigua i a l'espera que aquesta setmana tinguem temperatures baixes i neu per fi, avui començo el mes amb aquest post dedicat a les persones que lluiten contra la SIDA.

Es va commemorar un dia com avui, l'any 1988. Es va escollir aquesta data per una qüestió d'imapcte mediàtic. Des de llavors la SIDA ha matat més de 25 milions de persones en tot el planeta, el que la fa una de les malalties més destructives de la història. Tot i així, s'ha millorat el seu tractament antirretroviral i la cura mèdica en moltes parts del món.

La OMS va proposar el dia 1 de desembre de declarar-se dia mundial de la SIDA, des de llavors han seguit aquesta iniciativa governs i organitzacions internacionals de tot el món.

Com sabeu, el seu símbol és el llaç vermell. El llaç vermell, és el símbol visual internacional que s'utilitza per a la conscienciació pública en la prevenció i tractament de la SIDA. També com a mostra de solidaritat i recolzament, a les persones que s'han vist afectades per aquesta malaltia i a les persones amb VIH.

Així que aprofitant el dia d' avui, aquí va el meu granet de sorra per a totes aquestes persones!


Fotos: Pinterest

Un post diferent, oi?

Què tingueu una bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada