divendres, 5 de desembre del 2014

HOTEL COSTES

Bon dia!!

Preparats per aquest cap de setmana llarg? Marxeu? Nosaltres ens quedem per aquí, amb l'esperança que un dels tres dies puguem esquiar ja! Segur que molts de vosaltres aprofiteu aquests dies per fe una petita escapada,oi?

Doncs per aquells que penseu en marxar, avui us porto un post d'un dels hotels més emblemàtics de París, l'Hotel Costes. Només passejar pel voltant  o treure-hi el cap val la pena! Segur que molts de vosaltres coneixeu la seva música també!

París és una de les ciutats que més m'agrada, hi he estat tres cops, i els tres en circumstàncies molt diferents, així que potser per aquesta raó té tan de significat per mi. El proper any tinc intenció de visitar-la un altre cop, i també amb unes circumstàncies diferents, així que París per mi, seguirà sent especial! Hi ha qui diu que a París si ha d'anar un cop a l'any, i crec que és ben cert! Llàstima no poder-ho complir!

Aquí va la selecció d'imatges, com sempre!











No és dels tipus d'hotels que més m'agraden, però per anar-hi a prendre alguna cosa pot estar bé,oi?

Us desitjo que gaudiu molt d'aquests tres dies en família! A casa nostra hi ha força activitats per fer! Avui, com no podia ser d'altra manera, us deixo amb música de l'Hotel Costes.

Sigueu molt feliços!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada