dilluns, 21 de setembre de 2015

STAY


Bon dia i bona setmana!!

Fa molts dies que tenia ganes de muntar aquest post, i per fi ha arribat el dia en que ho faig! Suposo que molts de vosaltres ja n'heu sentit a parlar de la botiga STAY, primer a través de les xarxes socials, i després a la botiga física, a la Plaça Coprínceps. 

Que dir-vos que no sapigueu ja, segur que a moltes de vosaltres us passa el mateix que a mi, que és una perdició i us ho compraríeu tot, oi? Hi ha coses tan boniques, que és impossible sortir d'allí sense res! A més a més, ara també podeu comprar a través de la seva pàgina web!! Què per cert és moníssima! Cliqueu aquí per veure-la! 

Parlant amb una de les propietàries de la botiga, l'Audrey, li vaig demanar que em fes cinc cèntims de com sorgeix la idea de crear STAY, el per què del nom, etc. Una mica de tot, vaja! Així que a continuació teniu les respostes:
" El projecte STAY va començar a finals de l'any 2014 a través d'Instagram i Facebook, fins que el 16 de juliol de 2015 va arribar la botiga i ahir mateix, la pàgina web! La idea de STAY és buscar dissenyadors i/o marques que ens inspirin i tinguin alguna cosa especial. Hi ha productes de diferents paisos : USA, Anglaterra, Suècia, Dinamarca, França, Japó, Espanya, Itàlia...Una gran part de la nostra inspiració la trobem als diferents salons i fires als que assistim (París, Milà...).
La decoració que venem ara mateix és d'estil nòrdic, i la moda, accessoris...són més aviat d'estil Pop. 
En referència a quin tipus de botiga és, la resposta és que és un tipus de botiga on presentem artistes i dissenyadors que per a nosaltres són especials. STAY inspired seria de manera resumida el significat del per què d'aquest nom, ja que com la botiga, significa està en moviment, canviant..."

Aquest és el meu granet de sorra per a vosaltres noies, només desitjar-vos tota la sort del món, i que seguiu sent com fins ara! Un plaer haver-vos conegut i gaudir de la vostra amistat! Desitjo que us agradi el post!


Que me'n dieu? , no em direu que no és xula la botiga! A les que encara no hi heu passat, feu-ho aviat! Segur que sortiu amb alguna compra!

Fins demà!

6 comentaris: