divendres, 13 de juny del 2014

CRISTINA SEGURA COACH

Bon dia!!

Per fi tenim aquí el divendres! No sé si és pitjor començar la setmana en dilluns o dimarts! Després de passar el cap de setmana fora, trobo que encara costa més!

El passat dijous 5 de juny, es va inaugurar l'espai Cristina Segura Coach. Ubicat al C/Bonaventura Armengol Núm.7, aquest espai, seria el que es coneix com a "showroom". Aquí hi trobareu un nou concepte de botiga, guiat per la mà de la Cristina, que és coach. A aquest concepte, una mica desconegut per molts, la Cristina s'hi dedica des de l'any 2005 quan va obtenir la titulació en aquest àmbit, i en el que constantment es va reciclant. Ella mateixa defineix la seva feina com a vocacional. La finalitat del coach, és potenciar la confiança en nosaltres mateixos, ajudar a les persones a aconseguir un nivell superior en la seva vida en general, o en algun àmbit en concret, que no només ha de ser en l'àmbit de l'estil.

Aquí us deixo unes fotos perquè vegeu que maco ha quedat tot!



























Personalment, li vull desitjar molta sort a la Cristina en aquesta nova etapa, en la que segur tot anirà molt bé, n'estic convençuda! Espero que el post d'avui t'agradi Cristina, he intentat explicar-ho tot de la millor manera possible! I a vosaltres dir-vos que hi passeu a fer un tomb, en sortireu encantats!

Us desitjo molt bon cap de setmana!Gaudiu molt!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada