divendres, 6 de juny del 2014

JULIETTA BARCELONA

Bon dia!!

Com esteu? Suposo que avui que ja és divendres es veu tot d'una altra manera, oi? I més aquest cap de setmana, que ens esperen tres dies de festa! Ja teniu les maletes apunt? Jo aquesta tarda les acabaré de fer, que sortir una mica va la mar de bé! 

Doncs bé, aprofitant que venen dies de festa i pel que sembla amb bon temps, avui us porto un post de la marca de cabassos de moda, Julietta Barcelona. Aquesta marca va néixer l'any passat a Barcelona, de la mà de dues amigues a qui l'estiu i els accessoris els encanten. Tal i com expliquen en la seva web, els seus cabassos estan fets amb molta cura i dedicació. Cada cabàs és únic i depenent de l'estoc, el color pot variar lleugerament del de les fotografies. Els podeu trobar en tres mides diferents i del color que més us agradi! Aquí a Andorra podeu trobar la marca a M+V Atelier (C/ Dr. Nequí Núm.9)! Així que si us agraden, ja sabeu on podeu trobar-ne!

























Fotos: Facebook Julietta Barcelona

Com veieu entre les "celebrities" comencen a causar furor!No em direu que no són xulos??!!Doncs ja sabeu, a comprar-ne un per aquest estiu!

Us deixo amb una mica de música com sempre! Què passeu un bon i llarg cap de setmana! Sigueu feliços i gaudiu dels vostres! Fins dimarts!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada