divendres, 3 d’octubre del 2014

CASA JOSEPHINE

Bon dia!! 

Ja tenim aquí el divendres per fi!! La veritat és que les setmanes passant volant, però quan les arrenquem sempre costa una mica, sobretot el dilluns, oi? 

En el post d'avui us porto aquesta casa rural que vaig descobrir no fa massa, i la veritat és que li trobo un encant especial! No està molt a prop d'aquí, però en un cap de setmana més llarg s'hi pot anar. La casa rural es diu Casa Josephine, i es troba en un petit poble de La Rioja que es diu Sorzano. Inaugurada al 2007, hi ha la possibilitat de llogar la casa sencera per a màxim dotze persones, o bé llogar una habitació. La casa disposa de totes les comoditats, i ben a prop es troba la ciutat de Logroño on es pot aprofitar per fer tapes per la famosa Calle Laurel i, degustar els bons vins de la zona. Aquí teniu fotos de la casa, n'he posat bastants perquè la trobo tan maca, que se m'ha fet difícil triar!




































Fotos: Casa Josephine

No us agradaria anar-hi? La trobo maquíssima!!

Desitjo que passeu molt bon cap de setmana i que gaudiu molt amb els vostres! Fins dilluns!


2 comentaris:

  1. Quina casa més maca! fa uns mesos vaig estar a Logroño quina llàstima si no hagues anat ;-) pero tornaré sobretot pel vi i el pinxos je.je petons

    ResponElimina