dilluns, 13 de gener del 2014

BLAKE LIVELY





Bon dia!! Com us ha anat el cap de setmana? Espero que molt bé!! Ahir va fer un dia fantàstic per gaudir de la neu! 

En el post d'avui, i seguint amb les "it girl", us vull parlar de l'actriu Blake Lively (Los Angeles, 25 d'agost de 1987). És una actriu americana, coneguda per interpretar a Serena Van der Woodsen a la sèrie Gossip Girl ( la feien al canal cosmopolitan, i m'hi vaig enganxar durant l'embaràs...Ara no tinc temps ni de mirar la tele, com canvien les coses...).

Pertany a una família vinculada al negoci de l'espectacle. El pare és actor i director de cine, i la seva mare agent de talents. Els seus germans (és la petita de cinc germans) també són actors. Va debutar amb onze anys, però no va ser fins al 2007 amb la sèrie Gossip Girl quan va començar a destacar. Al 2011 va protagonitzar la pel·lícula "La Linterna Verde" amb el seu ara marit Ryan Reynolds (és van casar al setembre de 2012). 

Com a model, la seva primera portada va ser el 2007 a la revista Cosmo Girl. 
Al 2011, Karl Lagerfeld la va escollir com a nou rostre de la bossa "Mademoiselle". Els directius de Chanel no la volien com a cara de la firma perquè opinaven que el seu "look inferior i pobre", i la seva bellesa americana, no era el que Chanel buscava, a més, afirmaven que no era una noia prou sofisticada per representar la valorada firma. Va ser gràcies a l'enamorament de l'actractiu de Blake per part de Karl Lagerfeld, que la van portar a ser la cara de la casa francesa. 
Al 2012 va ser la cara de la nova fragància de Gucci, Gucci Premiere. 

Aquí us deixo algún dels seus "looks" i "street style" a veure què us semblen!






























Fotos: Pinterest

A mi en general m'agrada força el seu estil, i a vosaltres?

Què tingueu una bona setmana!!! 


2 comentaris:

  1. Hola Marta!!!
    Aquesta noia te un cos de 10! Jo crec que tot li queda be!! Els looks genials!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa!Penso igual que tu, i unes cames llarguíssimes!! petons!!

      Elimina