dilluns, 20 de gener del 2014

KATE BORSWORTH




Bon dia!! Com esteu?? Com ha anat aquest cap de setmana? Després del temporal de neu de dissabte, ens han quedat unes muntanyes i uns paisatges preciosos, oi??

Per començar la setmana, avui us porto una mica de l'actriu americana, Kate Borswoth (Los Angeles, 1983). Va passar la major part de la seva infància d'un lloc a un altre degut a la feina del seu pare, executiu de la firma Talbot.  Als sis anys marxa de Sant Francisco per viure la seva joventut entre Connecticut i Massachusetts. Pateix heterocromia iridium des del seu naixement, un dels seus ulls es color avellana i l'altre blau. Va estudiar castellà en la seva joventut i el parla correctament. És fanàtica de la hípica, i ha practicat com a genet des de la seva infància. L'any 2000 va ser admesa a la univeristat de Princeton per estudiar Psicologia, tot i que fins al 2005 no va ingressar-hi degut a la seva feina d'actriu. 

Va debutar al cine al 1998 amb la famosa pel·lícula "El hombre que susurraba a los caballos" on feia d'amiga de la protagonista, interpretada per Scarlett Johansson. 

Va ser parella de l'actor Orlando Bloom durant dos anys, la seva ruptura la va portar a una depressió on va perdre molt pes, i la va portar a allunyar-se de les càmeres durant un temps. Aquest estiu passat es va casar amb Michael Polish, actor, guionista i productor de cine. 

Us deixo com es habitual unes fotos amb el seu "street style". 





















Què us sembla?? Trobo que encerta força bé els seus estilismes depenent de la situació. 

Què tingueu una bona setmana!! Fins demà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada