dijous, 16 de gener del 2014

"EL DESPERTAR DE LA SEÑORITA PRIM"


Bon i feliç dia!!! 

Fa dies que no us parlo de cap llibre, així que avui us parlo una mica del llibre que em van portar el Reis, i que estic llegint actualment. Es diu "El despertar de la Señorita Prim". La veritat és que m'ha enganxat força, em recorda una mica a la pel·lícula "Amèlie" pel que fa a l'estil. 

La seva autora és Natalia Sanmartín Fenollera. De professió periodista en l'àmbit econòmic, s'estrena amb aquesta novel·la de la qual ha rebut molt bones crítiques a nivell internacional. Esperem que no sigui la última!!! 

La història comença quan la protagonista, Prudència Prim, arriba a Sant Ireneu de Arnois atreta per un anunci de feina. Es tracta d'un petit poble ple d'encant, els habitants del qual han decidit fugir de les influències del món modern. La senyoreta Prim ha estat contractada per organitzar la biblioteca de l' "Home de la Butaca", un home inetl·ligent, profund i cultivat, però amb poc tacte. Tot i les freqüents enganxades dialèctiques amb el seu cap, poc a poc anirà descobrint el peculiar estil de vida del poble i dels seus poc comuns habitants.  

La novel·la ens submergeix en un viatge en busca del paradís perdut, de la força de la raó i de la bellesa i la profunditat que s'amaga darrere de les petites coses. Ens porta a plantejar-nos una mica fins a quin punt ens compensa el nostre ritme de vida, i el poc valor que donem a les coses no materials en moltes ocasions. 
Us el recomano 100%! Us agradarà! 



Ens veiem demà!! 




2 comentaris: