dilluns, 31 de març del 2014

EUGENIE NIARCHOS

Bon dia i bon inici de setmana!!
Com porteu el canvi d'hora? A mi aquest cop m'ha costat, però espero que durant aquesta setmana m'hi acabi d'habituar....

Eugenie Niarchos (Nova York, 1986). És coneguda per la premsa com la Paris Hilton fina, va néixer a Nova York i va estudiar a l'escola Stanislas, on va coincidir amb els fills de Carolina de Mònaco. Íntima amiga de Carlota de Mònaco, i enemiga declarada d'Athina Onassis (per temes familiars que vénen de generacions anteriors). És filla de Victoria de Guinness i de Philippos , que és conseller del MOMA de Nova York i de la TATE de Londres (dos grans museus, per cert) i, és el major col·leccionista d'art impressionista i modern del món. 

A l'any 2006 va començar a treballar com a assistent de Vogue París. Allà va fer-se amiga de la directora, Carine Roitfeld, i dels seus dos fills, Vladimir i Julia. A més d'assistir a les festes més xics dels dos costats de l'Atlàntic, Eugenie ha treballat com a dissenyadora creant joies per Azzaro i, de fer una col·lecció amb Gara Repossi per la joieria de la què és directora creativa aquesta última. 

Fet aquí el petit resum d'aquesta "it girl", us deixo alguns dels seus estilismes. 























Fotos: Pinterest

Trobo que hi ha una mica de tot, de més encertats i de menys. Què n'opineu vosaltres?

Què tingueu un bon dia!! Fins demà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada