divendres, 28 de febrer de 2014

CARNESTOLTES

Bon dia!!

Esteu apunt per les disfresses? Avui comença oficialment el Carnestoltes, ja que aquesta nit comencen algunes festes, i durant tot el cap de setmana hi ha actes a totes les parròquies. Jo, aquest matí, no em penso perdre la desfilada de Santa Coloma, ja que el meu petit surt a desfilar amb la rua de l'escola. A part d'això, aquest any jo no tinc previst disfressar-me, però disfruto veient lo divertit que li sembla a ell! Portem tota la setmana portant les coses que diuen a l'escola! Vosaltres teniu pensat disfressar-vos? 

Avui he fet una petita tria d'imatges dels Carnestoltes més emblemàtics que hi ha, des dels més propers com són Sitges, Tenerife o Càdiz; fins als més famosos del món com poden ser Brasil o Venècia. Heu participat en algún d'ells? Recordo els de Sitges a la meva època universitària, eren genials!! L'única cosa que odiava era fer la cua que hi havia a les 6 del matí per agafar el tren per tornar a Barcelona, perquè feia molt fred!! Però per la resta en tinc molt bon record!! 
  
Espero que us hagi agradat! Què us ho passeu molt bé en els actes que hi ha de Carnestoltes!! Ens veiem dimarts, aquest cap de setmana disfrutarem de tres dies de descans!! Sigueu feliços!!

La cançó d'avui amb una mica de conya! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada