dilluns, 10 de febrer del 2014

ANNA DELLO RUSSO

Bon dia!!!
Comencem una nova setmana!! Com ha anat el cap de setmana?? La veritat és que portem un dies amb força mal temps, però és el que toca en aquesta època de l'any,oi?

En el post d'avui us vull parlar d'una de les dones més perseguides a les diferents setmanes de la moda. Es tracta de l'editora cap de la revista Vogue Japó. Per les que no la conegueu, quan vegeu els seus "outfits" entendreu perquè en molts casos va tan buscada....

Anna dello Russo (Bari, 1962) és l'editora de la revista Vogue Japó tot i que resideix actualment a Sarajevo. Va estudiar Literatura i Història a la Universitat de Bari. Va treballar com a editora a la revista Condé Nast Itàlia, i a Vogue Itàlia com a editora de moda. Les seves assistentes a Vogue Japó són Carlotta Oddi i Virginia Cuscito.

Es defineix com una apassionada fashionista. La podem veure sovint als blogs dedicats a l' "street style" com són The Sartorialist o Jack & Jill. Fanàtica de les sabates, en té més de 4000 parells (on els guarda, és el que m'agradaria saber....). 

Ha fet incursions en el mercat de la moda tant amb col·laboracions puntuals, com prestant la seva imatge. Per exemple, la pàgina web YOOX, en el seu desè aniversari va dissenyar 10 models de samarretes amb cadascun dels seus 10 outfits més famosos. Es van vendre totes el mateix dia que van sortit a la venda. 
Al 2010 va crear la seva pròpia fragància anomenada Beyond, que tenia forma de sabata. I al 2012 va col·laborar en una línia d'accessoris per la marca sueca H&M. 





























Què us semblen els seus estilismes? Suposo que ara enteneu per què la fotografien tant, oi?

Què passeu un bon dia!!! Fins demà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada