dijous, 13 de març del 2014

HELLO KITTY



Bon dia i bon dijous!! Avui aquí a Andorra finalitzem la setmana!! Demà és el 21è aniversari de la nostra Constitució! Aquest cop no estaré aquí per celebrar-ho, perquè aprofitant que tenim un cap de setmana llarg, marxo...

Per acabar la setmana, el post d'avui va dedicat a la famosa gata Hello Kitty que aquest any celebra els seus 40 anys!! Qui no ha tingut alguna cosa relacionada amb ella, oi? Així que el post d'avui va dedicat a ella, i a la seva història. 

Hello Kitty és un personatge de ficció en forma de gat produït per la companyia japonesa Sanrio, famós per decorar diversos objectes encarats a ser regals per nenes. Dissenyada per Ikuko Shimizu, es va llençar al Japó al 1974, i als Estats Units al 1976. Yuko Yamaguchi es vaconvertir en la nova dissenyadora oficial de Hello Kitty i duu més de vint anys dissenyant tot tipus de productes, accessoris i complements de la famosa gateta. 

Com ja sabeu, el personatge és una gata blanca amb forma antropomorfa i molt geomètrica, amb un distintiu llaç o altra decoració en la seva orella esquerra. Sanrio va obtenir els drets d'autor al 1976, i actualment és una marca coneguda globalment. La línia Hello Kitty genera uns 250 milions d'euros anuals, per la venda de llicències. 




















Com podeu veure, se'n poden trobar fins i tot les coses més insospitades relacionades amb la famosa gateta. El curiós de tot, és que ens va agradar a nosaltres, i a les nenes d'avui en dia també els hi encanta!

Desitjo que passeu una bona diada de constitució, un bon cap de setmana llarg, i sobretot, i com sempre, què sigueu molt feliços! 

Una mica de música que no falti, és clar!





2 comentaris:

  1. M'encanta!!!! Ja m'agradava de petita i ara amb la princesa de la casa, continuem!!! ptons wapi!!!

    ResponElimina
  2. És que la Kitty sempre té un lloc a les cases amb nenes! ;)) Petonets bonica!!

    ResponElimina