dilluns, 7 d’abril del 2014

CARLOTA CASIRAGHI



Bon dia i bon inici de setmana!!

Els posts de la setmana els començo amb Carlota Casiraghi. No crec que faci molta falta una explicació sobre qui és aquesta noia, perquè qui més qui menys sap qui és. De totes maneres, com sempre, us faig cinc cèntims abans de deixar-vos imatges amb els seus "street style". 

Carlota Casiraghi (1986), és la segona filla de la princesa Carolina de Mònaco i del difunt Stéfano Casiraghi. Té dos germans, Andrea i Pierre, i una germana de mare, la princesa Alexandra de Hannover. Té ascendents d'origen francès, alemany, italià i irlandès. Parla perfectament francès, alemany, italià i anglès.

Va estudiar filosofia a la Universitat de París- Panthéon- Sorbonne. Una de les seves aficions més conegudes i a la que s'hi ha arribat a dedicar professionalment, és l'equitació, i s'ha de dir que és una amazona espectacular, i ha guanyat premis molt importants en aquesta especialitat, de la que la casa Gucci li fa de patrocinador. És una apassionada de l'ecologia. 

Des de finals del 2011 té una relació amb l'actor marroquí Gad Elmaleh, quinze anys més gran que ella, i amb el que ha tingut el seu primer fill. 



























Fotos: Pinterest

Digna hereva de l'elegància de la seva mare, no trobeu? 

Què passeu un bon dia!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada