dijous, 17 d’abril del 2014

COACHELLA FESTIVAL



Bon dia!! Com porteu l'últim dia d'aquest cap de setmana llarg??

En l'últim post de la setmana us vull parlar d'un Festival molt famós, potser el més famós, es tracta del Coachella Valley Music and Arts, més conegut com a Coachella Fest. Fundat al 1999, es celebra als Estats Units, concretament a Inland Empire's Coachella Valley, Califòrnia. Té lloc cada mes d'abril, durant els dos últims caps de setmana i dura els tres dies. Es poden escoltar diferents gèneres musicals com el rock alternatiu, hip hop, electrònic, etc. En ell han actuat artistes i grups coneguts com: Amy Whinehouse, Prince, Paul McCartney, The Strokes, The Killers, Radiohead, Madonna, The Cure, Kaney West, Rage Against The Machine, Muse o Red Hot Chili Peppers. També s'hi poden visitar instal·lacions d'art i escultures. 

Aquests dies són molts els famosos que es mouen per aquest recinte. Els preus ronden des dels 225$ als 1024$ de l'entrada VIP. A més de tendes per dormir i pàrquing que incrementen el preu. 

Jo avui només em centro en els diferents "outfits" que si han pogut anar veient, a veure què us semblen!

























Fotos: Pinterest

Què us ha semblat? Coneixeu el festival? Hi heu anat?

Us desitjo què passeu una bona Pasqua amb els vostres i que gaudiu molt d'aquests dies de descans!! I com sempre: què sigueu feliços!!

Us deixo amb una mica de música de la que podeu trobar al festival! Ens veiem dimarts!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada