dilluns, 24 de novembre del 2014

CHICCO

Bon dia i bona setmana!!

Com ha anat el cap de setmana? Curt com sempre, oi? Però segur que aprofitat al màxim amb tots aquells que us estimeu o que formen part de les vostres vides en molts aspectes! 

Per començar la setmana, us porto un post curt però ple de significat. Cada any per aquestes dates, la marca Chicco conjuntament amb la Fundació Vicente Ferrer, reedita la seva tradicional polsera "Chicco es felicidad", incorporant un nou disseny. Aquesta polsera, dissenyada en metall amb el gravat en forma d'estrella, es ven a un preu simbòlic de 2€ i amb la vostra ajuda, aconseguirà dibuixar un somriure als nens més desafavorits de la Índia. 

Trobareu disponible aquesta polsera, a totes les botigues Chicco, aquí a Andorra també. La recaptació per les vendes, es destinarà íntegrament al finançament de projectes a favor dels nens d'Anantapur, Índia. 



És maca, i el significat que té ja ho diu tot! Perfecta per fer algun detall per aquestes festes, i a més a l'hora ajudant a nens desafavorits! Va, animeu-se i entre tots col·laborem! 

Us desitjo una bona setmana! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada