dilluns, 10 de novembre del 2014

SMILE AND LEARN

Bon dia!!

Com ha anat el cap de setmana? Segur que bé! Tot i que els dies ja escurcen i cada cop s'han de buscar més coses per fer en interior, tot i així, els moments de dia s'han d'aprofitar al màxim! 

Avui us porto un projecte dedicat a nens que es diu "Smile and learn" (somriu i aprèn), el vaig descobrir xafardejant a una de les webs que més m'agrada i que ja us he anomenat molts cops, Charhadas. Doncs bé, és un projecte, que pretén que tots els nens del món aprenguin somrient. No hi ha millor manera, oi? I avui en dia els nostres fills són uns cracks amb els mòbils i les tablets, per això us recomano que us baixeu l'aplicació, on hi trobareu contes i jocs! 

Un dels contes que hi trobareu és "Kolitas, un mundo de sonidos y ritmos" dirigit a nens de 2 a 5 anys, on descobriran el valor de l'alegría i l'esforç per superar les pors en un món envoltat de sons, colors i sorolls. 





Un altre dels que s'hi poden trobar, és "Fulgencio, el luciérnago valiente", per a nens de 2 a 8 anys, una història en la què els nens podran descobrir el valor de la superació i el respecte de la diversitat!



Doneu-hi un cop d'ull, és ideal també, per als nens que aprenen altres idiomes ja que les històries es poden llegir en d'altres llengües. 


Fotos: Charhadas

Si decidiu descarregar-vos l'aplicació, ja m'explicareu!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada