dijous, 27 de novembre del 2014

SAGA VALERIA

Bon dia!!

Com esteu?? A punt de finalitzar la setmana??

En el post d'avui us porto una saga de llibres que estic llegint actualment, i que la veritat m'ha enganxat molt. La seva autora és Elisabet Benavent, de qui ja vaig llegir una saga posterior aquest estiu passat, i vaig devorar en un parell de setmanes...

La saga Valeria, està formada per quatre llibres que narren les vivències de la Valeria i les seves tres amigues en moments molt diferents de les seves vides. La història comença amb Valeria casada des de fa sis anys, quan apareix una crisis a la seva relació que obre el joc per desenvolupar la trama d'aquesta història que es divideix en quatre parts. "Valeria en sus zapatos", " Valeria en el espejo", "Valeria en blanco y negro" i l'últim, "Valeria al desnudo".

Són quatre llibres amb els que totes ens podem sentir identificades, o bé que algun dels personatges ens recordi a algú. Hi trobareu situacions per tot: riure, identificar-vos, emocionar-vos, enamorar-vos, etc. De veritat, llegiu-los perquè us encantaran, i un cop en comenceu un, no podreu parar!Les que els heu llegit ja ho sabeu! I les que no, feu-ho!





Espero que us agradi la recomanació! Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada