dilluns, 19 d’agost del 2013

Coco Rocha




Continuant amb la tònica dels dilluns, avui toca escriure sobre una de les models més de moda actualment. Es tracta de la canadenca Coco Rocha. És una de les models que més treballa en l'actualitat i no hi ha Fashion Week on no desfili.



Nascuda al 1988 a Canadà, Mikhaila Rocha ( coneguda com a Coco Rocha), va ser descoberta amb 14 anys en un campionat de dansa a Suïssa. Ha participat amb totes les grans marques i dissenyadors, i ha estat portada de moltes revistes.









Ha desfilat per Christian Lacroix, Chanel, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Balenciaga, Karl Lagerfeld, Yves Saint Laurent, Valentino, Versace, Prada, etc. A més de ser imatge d'algunes com: Lanvin, Dior, Yves Saint Laurent, Chanel, Dior, Calvin Klein, etc. També ha estat imatge de campanyes com de Coca Light, Macy's (coneguda cadena de centres comercials americana), Longchamp i del famós calendari Pirelli l'any 2008, per exemple.










Fotos: Coco Rocha, listal.com, exposay.com, releasedonkey.com, spanishfansshare.com, kootation.com, liviviry.blospot.com.

Què n'opineu?La coneixieu?

Què tingueu bona setmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada