divendres, 9 d’agost del 2013

Tendències tardor-hivern 13/14


Tot i que es podria dir que tot just comença l'estiu per nosaltres, a les botigues ja comencem a veure les noves col·leccions. La veritat és que fa una mica de mandra comprar segons quines coses a aquestes alçades, però les "fashion victim" no ens hi podem resistir a fer-hi un cop d'ull com a mínim, oi?

Jo ja he començat a fer una ullada a les coses que es portaran la propera temporada, n'hi ha que m'agraden més que d'altres com sempre, però a grans pincellades us en faig un petit resum!

Trobem peces de roba que s'adapten a tots els estils. Per a les que els hi agrada anar més arreglades ja sigui per la feina o per ocasions especials: bruses molt femenines, vestits amb aires "vintage" i amb flors, faldilles llapis que l'any passat ja van treure el cap ( i que he de dir que m'agraden força com a look per anar a treballar) i tons pastels en moltes d'aquestes peces. I per a les que els hi agrada anar arreglades, però amb un aire més masculí: tratges (un clàssic de sempre que mai falla), pantalons "british" i bruses més aviat sòbries.









Un color que ve amb força és el vermell, que serà el color de la temporada, o com a mínim és el que sembla. Combinat amb blanc i negre, tant junts com per separat seran la sensació de la temporada. De moment ja tinc clissada alguna cosa en aquest color....





També l'estil punk es deixarà veure aquesta temporada combinat amb el cuir i el xarol i amb els claus que fa algunes temporades que ja ens acompanyen.







El cuir, el punt i el cotó els continuarem portant com cada hivern, però també el guipur o les plomes per exemple. I continuarem sense perdre de vista l'animal print però hi afegirem topos i flors que faran que les estacions més fredes no siguin tan sòbries.






fotos: alternatiba.com, vogue.uk, neomoda.com, zapatos.org, modaellas.com, zara i mango.

Quines són les tendències que més us agraden o que creieu que més portareu?

Bon cap de setmana i fins aviat!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada