dilluns, 12 d’agost del 2013

Miroslava Duma



Per començar la setmana us deixo amb una altra de les icones de la moda en aquest moment. Es tracta de la russa Miroslava Duma. És una de les anomenades "it girls" del moment, i la veritat és que no falta mai a cap de les" fashion weeks" més il·lustres com són les de París (sense desmerèixer a la resta,eh?). Destacaria d'ella que és molt estilosa i molt versàtil.A més de ser reconeguda com una icona de la moda a nivell internacional.

El seu nom al complert és Miroslava Mikheeva Duma. Nascuda l'any 1985 a Surgut (Rússia).Pertany a una de les families més riques de Rússia. Va ser editora de moda de la revista Harper's Bazaar a l'edició russa, i ara es dedica a escriure publicacions de moda. A més a més, en l'actualitat és propietària d'una empresa que facilita informació sobre cinema, música, art, cultura, moda (com no...), etc. Va començar a fer-se famosa quan Scott Schuman (The Sartorialist) li va fer fotos per un street style.

Us deixo algun dels seus outfits perquè us feu a la idea de quin és el seu estil. Ja em direu què en penseu, a mi m'agrada bastant!!











Fotos: silhouettedsky, stylelovely, hoy.es, cuorestilo.com, secretariaevento, brainstylist, modayotrospecados, welovestyleee,famousinasmalltown,elbowsondkneesblog.


Fins demà!!!

1 comentari: