dimarts, 1 d’abril del 2014

O'BAG



Bon dia i benvingut mes d'abril!!

Aquest mes que ja olora més a primavera, i a pluja també, l'inauguro amb aquest post sobre bolsos. Però no uns bolsos qualssevol, sinó uns bolsos que em tenen el cor robat, i que crec que d'aquest any no passa que en caigui algun a les meves mans...Es tracta dels bolsos de la casa milanesa O'Bags, m'encanten! Trobo que fan molt de bon temps, i amb colors xulíssims!! Hi ha mil accessoris i colors per adaptar-lo tant a estiu com a hivern, això sempre i quan triem colors que s'adaptin a totes les estacions. I sinó no patiu, en podeu comprar dos de diferents!!jajajajaa!!

Aquí a Andorra els podeu trobar a la botiga de la Nerea Aixàs, ubicada al Centre Comercial Illa Carlemany. Us en deixo una mostra perquè els veieu! A veure si us agraden tant com a mi!!




















Fotos: Pinterest

Què us semblen? Són tots molt macos!! Dins de la mateixa casa, existeixen els O'Clock, dels que la setmana que ve us tinc programat un post també!

Què passeu un bon dia!! Fins demà!!


3 comentaris:

  1. Son moníssim aquests bolsos! A ma germana li'n tocat un pel seu cumple! Alexia.

    ResponElimina
  2. Siiiii... I m'encanta. Lo xulo és que es pot anar canviant. Gràcies.
    Cristel

    ResponElimina
  3. Aquests dos comentaris m'han fet molta il.lusió!!Guapes!!! Vull veure el bolso eh Cristel?! ;) Jo estic indecisa amb el color....Petonets per les dos!!

    ResponElimina