dilluns, 23 de setembre del 2013

Alexa Chung




Bon dia a tots i bon inici de setmana!!Ja tenim la tardor a les nostres vides!!Encara que ens agradi més l'estiu, la tardor té moltes coses maques! Com el color de les nostres muntanyes, que és preciós en aquesta època!

Avui us parlaré de la model, presentadora i "it girl" britànica Alexa Chung. Nascuda al Regne Unit (1983), és una de les icones de la moda del seu país juntament amb les germanes Delevingne. De mare anglesa i pare xinès, d'aquí una mica els seus ulls característics, va començar a fer-se famosa al 2007 pel seu peculiar estil.

Va ser descoberta com a  model als 14 anys. Tot i que les passarel·les no han acabat sent el seu lloc de treball ideal. Ha estat portada de les revistes de moda Elle, Vogue i Harper's Bazaar. Imatge de marques com Fanta, Sony Ericsson, Sunsilk i Tampax. Així com d'alguna de les camapanyes d'Urban Outfitters, Superga o Pepe Jeans. També ha aparegut a videos musicals de grups com The Streets o Westlife.
Se la pot veure al "front row" dels "fashion shows".

Va deixar el món de la moda (tot i que fa alguna desfilada puntual) perquè la va desil·lusionar i va saltar al món de la televisió. Precisament en aquest camp, va rebre al 2009 el premi Elle Style a la millor presentadora. Aquell mateix any va marxar als Estats Units per emprendre-hi una carrera televisiva. De fet, viu a cavall de Londres i Nova York.

Acaba de publicar aquest mes de setembre el llibre "It", que tracta de consells d'estil, dibuixos, fotos i comentaris personals sobre moda
















Us agrada l'estil de l'Alexa Chung? Comprarieu el seu llibre?
Què tingueu bon dilluns!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada