divendres, 20 de setembre del 2013

Indi & Cold


Bon dia!!!Avui és Sant Divendres!!!Felicitats a tots!!Aquest cap de setmana donen bon temps, així que aprofitem per disfrutar, que dissabte comença la tardor!

Avui us porto el lookbook de la marca Indi&Cold. Marca que he descobert no fa masses mesos i que té peces de roba molt maques. La marca neix de la fusió de dues marques independents, per un costat Indiwoman by Individual (creada al 1991) i per l'altre Cold Alaska (creada al 1996). És una marca que no segueix tendències, sinó que es guia per la naturalitat, la qualitat i l'autenticitat de les seves peces en totes les seves vessants. Busquen una moda femenina, cuidada i diferent.
La protagonista d'aquesta campanya, és la blogger sevillana Sílvia Zamora (Lady Addict). Va ser a través d'ella que vaig descobrir que existeix aquesta marca.

Aquí a Andorra podeu trobar Indi&Cold a la botiga Bespoke Closet. Passeu-hi a fer un cop d'ull, hi ha coses que valen la pena!!














                                                               
                                                    Fotos: Indi&Cold

Us ha agradat? Ja me'n direu alguna cosa!!
Us desitjo que passeu un bon cap de setmana, que desconnecteu tot el que pogueu, i que dilluns comenceu la setmana al 100%!!!Ens veiem!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada