dilluns, 30 de setembre del 2013

Diane Kruger


Bon dia a tots i bon inici de setmana!!Molta força i energia per tots!!

Primer de tot us demano disculpes perquè divendres no vaig publicar, va ser aliè a la meva voluntat. Marxava de viatge i ja sabeu l'estrès que suposa fer una maleta, com a mínim per a mi, si a sobre no saps amb el temps que t'hi pots trobar, encara pitjor ja que s'incrementa l'estrès....jajajajaa!!!

Avui dedico el post a l'actriu i model alemanya Diane Kruger (Alemania, 1976). És una model i actriu coneguda internacionalment sobretot després de la seva aparició en pel·lícules com Troia o Inglorius Basterds de Quentin Tarantino. Actualment protagonitza la sèrie The Bridge a la televisió americana.

Diane Kruger va començar estudiant ballet a la seva Alemania natal, però com destacava tant, els seus pares van decidir enviar-la a estudiar a Londres, al Real Ballet. Allà es va presentar a un concurs de bellesa als 15 anys, on va arribar a la final. Va decidir deixar els seus estudis i es va traslladar a París per dedicar-se al món de la moda. Un cop fitxada per l'agència de models Elitè, va desfilar per Dior, Yves Saint Laurent o Giorgo Armani entre d'altres.

Va estudiar art dramàtic a París i Nova York.

A nivell personal, manté una relació amb el també actor Joshua Jackson.

















Què en penseu del seu estil, us agrada?

Fins demà!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada