dimarts, 1 d’octubre del 2013

Camilla Läckberg




Bon dia a tothom!!Com esteu??

Fa molts dies que no us parlo de llibres, així que avui he decidit parlar-vos d'una autora sueca que m'agrada força. Les seves novel·les són molt ràpides de llegir i enganxen moltíssim, així que si no sabeu que llegir, us els recomano al 100%.

Camilla Läcberg (Suècia,1974), és una famosa novel·lista de misteri sueca. L'acció dels seus llibres succeeixen al seu poble natal, Fjällbacka (poble de costa) o als voltants del mateix. Els protagonistes són el policia local Patrick Hedströn i la seva parella, l'escriptora Erica Falck. Les seves novel·les han encapçalat les llistes de supervendes a Suècia i han estat traduïdes a 25 idiomes. Fins al moment, l'autora ha escrit un total de 8 llibres de la saga, i al nostre idioma se n'han traduït set (tant al castellà com al català).

L'última de les seves novel·les és diu "Los vigilantes del faro" i és la que m'estic llegint actualment. Els vaig començar a llegir quan va nèixer el meu fill i fins ara, és a dir, que en tres anys n'hauré llegit set a l'espera de la traducció del darrer.


Coneixíeu aquesta sèrie de llibres? En cas que si, us agraden?
Als que no, us animo a llegir-los, són molt entretinguts!!

Què passeu un bon dia!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada