divendres, 4 d’octubre del 2013

MENORCA


Bon dia!!Per fi ha arribat el millor dia de la setmana!!!Divendres!!!

Doncs precisament aprofitant que avui és divendres, i que comença a fer mal temps per desgràcia, avui us deixo un post del cap de setmana passat. Vaig passar el cap de setmana a Menorca, i la veritat és que per carregar piles em va anar molt bé!! Menorca, és una illa que m'encanta, i si el que busqueu és tranquil·litat i paisatges espectaculars, no dubteu en anar-hi!!! Un cap de setmana no serveix per veure gran cosa, per això si no hi heu anat mai, dediqueu com a mínim una setmana a descobrir l'illa, val la pena!!! 

Us deixo unes quantes fotos del restaurant on vam anar divendres a sopar, Can Vermut (http://www.canvermut.com/), el trobareu al Port de Mahó. Dissabte a la platja a Cala Pregonda, per mi la platja més espectacular, s'ha de caminar una mitja hora,però la recompensa s'ho val!!Dissabte vespre-nit, passejada i sopar per Ciutadella, el restaurant Molí des Comte (http://www.molidescomteasador.com/) val la pena també! I després a prendre un gin-tonic a La Margarete
(http://flavors.me/lamargarete#ecf/facebook2). Finalment diumenge, passejada fins a Binidalí i cap a l'aeroport!! Curt però intens!! Tenir una amiga de l'illa és veure-la amb uns altres ulls...jejeje!!!

Referent a les botigues a Ferreries trobareu Jaume i Úrsula Mascaró, Pretty Ballerinas i Pons i Quintana. Si compreu coses de l'outlet sempre surten més econòmiques, i com a secret, si teniu la sort de fer un 37, a Pons i Quintana trobareu les sabates més barates perquè són les de mostra!! I a Mahó i Ciutadella, trobareu una franquícia molt xula que jo no coneixia, és diu Düquesa, i tenen roba que està molt bé!!


























Espero que us hagi agradat el post d'avui!!!

Molt bon cap de setmana!! Avui us deixo una mica de música dels Ja t'ho diré, que és un grup de Menorca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada