dilluns, 28 d’octubre del 2013

Sincerely Jules

Bon dia!! I bon inici de setmana!! Ànims que aquesta és més curta!!!

Per començar la setmana, us vull parlar d'una de les 20 millors bloggers internacionals, i que més repercussió te. Es tracta de la fashion blogger: Sincerely Jules (http://sincerelyjules.com).

Julie Sariñana, és una mexicana afincada a Los Àngeles que va fundar el seu blog l'any 2009. En ell hi expressa els seus pensaments, inspiracions i estil de totes les coses que li agraden. Així com també, fotos dels seus "outfits", els seus viatges, les seves col·laboracions publicitàries, etc. Gràcies al seu blog ha sortit en revistes de moda com per exemple: Vogue, Elle o Glamour; i ha col·laborat amb la firma Mango.

El seu estil és molt bohemi i desenfadat, sap combinar peces actuals amb "vintage", peces sofisticades amb elements casual, fer barreges de colors i estampats divertits....Un estil molt californià per dir-ho d'alguna manera!

Com a curiositats sobre ella: li encanten els pantalons estripats, la setmana de la moda de París és la seva preferida i Philip Lim és el seu dissenyador preferit. Odia els "petos" tan portats aquest estiu.

Ara que ja us he passat una mica d'informació sobre ella, us deixo fotos del seus últims posts, perquè us en feu una idea. Ja em direu si us agrada!! A mi m'agrada força!!
















                                               Fotos: Sincerely Jules

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada