divendres, 25 d’octubre del 2013

Suiteblanco


Bon dia família!!!Per fi divendres!!!Això ja olora a vacances!!No és que vulgui fer enveja, però la veritat és que les necessito per desconnectar, tant físicament com mentalment....De totes maneres, la setmana que ve continuaré estan activa per aquí!!

Avui he escollit una de les marques de roba que m'agraden força i on, sempre que baixo a Barcelona, hi trobo alguna cosa, es tracta de Suiteblanco. Actualment, i per desgràcia, la marca s'està veient afectada per la crisis i moltes botigues han tancat, com per exemple la que hi havia a Passeig de Gràcia que és on més cosa hi havia. Així mateix, la línia masculina de la marca ha deixat de fer-se, el que queda a les botigues és de l'anterior campanya. La companyia ha entrat en concurs de creditors voluntari, i després d'un intent de compra per part de Mango, la última notícia que he llegit, és que el grup Cortefiel és el més ferm candidat a comprar-la, esperem que així sigui. De moment, a les botigues hi podem trobar la nova col·lecció de tardor-hivern 13/14, de la que us n'he fet una petita sel·lecció.








Què us sembla? Sou compradors habituals de la marca?

Per acabar una mica de música. Sé que tots els que teniu apple no podeu obrir les cançons, no sé a què es degut, intentaré esbrinar-ho aquests dies. Si algú en sap el motiu, feu-m'ho saber!

Bon cap de setmana i sigueu feliços!!!Fins dilluns!!!

"En cada momento puedes reinventarte y elegir en quién te quieres convertir" Arturo Orantes

"No es lo que tenemos lo que nos hace felices, sinó en quién nos convertimos" Arturo Orantes





1 comentari:

  1. Bon cap de setmana wapi i bones vacances... per cert, jo si que puc veure les cançons!!!! ;)))

    ResponElimina