dimecres, 30 d’octubre del 2013

Rituals Cosmetics



Bon dia i bon dimecres!!Sembla que el fred es va fent present a les nostres vides....Tot i que el cap de setmana donen bo!! Així que, a veure si s'aclareix aquest temps, perquè així és impossible fer un canvi d'armari....Avui m'hi posaré, decidit!!

Avui us vull parlar d'una marca de cosmètica que m'agrada molt. De fet, sempre que baixo a Barcelona o qualsevol lloc que n'hi hagi, no dubto en entrar-hi....M'encanta!!! Es tracta de la marca RITUALS. Suposo que la coneixeu més o menys tots, i si no, no dubteu en anar a Grans Magatzems Pyrénées i provar alguna de les coses que hi ha, i tenen "tester". A la zona de la para-farmàcia de Grans Magatzems Pyrénées, hi trobareu un racó amb alguns dels seus productes, no n'hi ha masses, tant de bo hi hagués moltes més coses, però més val això que res. Per això, quan surto de viatge i trobo una botiga no puc evitar entrar-hi....A més, sempre ofereixen un té boníssim!

L'empresa Rituals Cosmetics va néixer l'any 2000 a Àmsterdam, de la mà de Raymond Cloosterman. Va començar la seva aventura inspirat en una passió profundament arrelada, tal i com se'n desprèn de les seves pròpies paraules: "N'estic convençut que podem transformar els nostres rituals diaris en moments replets de significat, només parant una mica d'atenció als detalls". És d'aquesta filosofia on sorgeix el concepte de combinar la cosmètica del cos i la llar. Rituals ofereix una col·lecció de productes, que contenen des de tractaments corporals i facials, a espelmes aromàtiques, roba de casa, fragàncies, maquillatge amb pedres precioses i té.

La marca la podríem englobar en uns quants conceptes fonamentals per a ells. Per començar, la idea. La filosofia del seu fundador, de que es pot trobar la felicitat en les coses més senzilles.
En segon lloc, el producte autèntic i oriental. Totes les seves col·leccions es basen en tradicions orientals, una de les coses que fan única a la marca.
Un altre concepte seria la natura. Tots els seus productes estan fets amb ingredients naturals, renovables i ecològics, així com amb tecnologies alternatives pel que la natura no pot proporcionar.
Per últim, el compromís. No proven mai els seus productes amb animals, ho fan amb persones que s'ofereixen voluntàries. Són productes sotmesos a proves dermatològiques i aptes per vegetarians. Els seus envasos són de productes sostenibles. Es fabriquen majoritàriament a Europa. A més a més, tenen una fundació destinada a persones desafavorides: Fundació Tiny Miracles.

Tenen 870 botigues a tot el món, així com punts de venda en grans magatzems, aereolínies i hotels. Així com cinc City Spa.


Espero que us hagi agradat el vídeo, relaxa bastant...Ara us deixo unes quantes fotos de la línia de productes de la marca.













A mi la que més m'agrada és la línia Sakura, i per l'estiu està molt bé la Laughing Budha! Feu servir productes de la marca Rituals?

Fins demà!!Ànims que ja gairebé acomiadem la setmana!!

" Las dos cosas más difíciles de manejar en la vida són el fracaso y el éxito" Rituals.

" Cuando le sonríes al mundo, el mundo te devuelve la sonrisa"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada