divendres, 11 d’octubre del 2013

Esdeveniments


Bon dia!!Ha arribat el desitjat divendres!!Molts ànims en la jornada d'avui, que tenim el cap de setmana a aquí!!Agafeu-vos-ho tot amb calma!!

Doncs avui un post amb una mica de tot, ja que tenim moltes coses a fer per Andorra aquest cap de setmana. Per començar, avui mateix a les 21h a l'Auditori Nacional d'Ordino, el concert de la cantant Rosario Flores, que encapçala el cartell de la 31 edició del Festival Narciso Yepes. La setmana vinent us explico què tal ha estat!!

Avui us deixo com a acompanyament musical del post de divendres una cançó seva!


Però no us penseu que ja acabo aquí,eh? No!!!!! Dissabte, a partir de les 19h del vespre, a Escaldes tenim la Nit Vivand!!Hi ha molts establiments que hi participaran amb diferents activitats, sorteigs, obsequis, etc.
http://www.e-e.ad/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=2595&Itemid=165
Així que no us ho podeu perdre, jo no ho faré!! Només per veure l'ambient ja valdrà la pena!!No oblideu sol·licitar el VIP PASS!! Ah! I de passada felicitar al Comú d'Escaldes Engordany per la fantàstica iniciativa!




 Us poso també un dels possibles "outfits" del cap de setmana, a veure què us sembla!!

Brusa i Botes Zara, leggins BSK i bolso MNG


I finalment, volia deixar-vos també un vídeo que m'han fet arribar, on personatges coneguts expliquen contes a nens amb problemes de cor. En aquest cas, és l'actriu Ana Fernández qui explica el conte. Només mirant el vídeo podeu col·laborar, així que si us plau, cliqueu i mireu-lo, són dos minuts i aquests nens us ho agrairan. Gràcies!!


Ara si que ja us deixo tranquils després d'aquest post tan variat! Només desitjar-vos què passeu un bon cap de setmana i què sigueu feliços!!Fins dilluns!!!

2 comentaris: