dilluns, 21 d’octubre del 2013

Rosie Huntington-Whiteley


Bon dia!!!

Iniciem una nova setmana, amb les piles ben carregades,oi? Doncs amunt!!S'ha de començar ben positius!!

Seguint en la línia de parlar de "it-girls", models i actrius de moda, avui us porto una altra model, a veure què en penseu...

Rosie Huntington-Whiteley (Regne Unit,1987), és una model anglesa coneguda per ser un altre dels "àngels" de la marca de llencenria Victoria's Secret. La veritat és que no en tenia ni idea...No sé vosaltres....N'hi ha moltes que s'han donat a conèixer a través d'aquesta marca....

Va ser descoberta als 16 anys, mentre estudiava al Tavistock College, per un "booker" d'una agència de models. Ha treballat de des llavors per marques com: Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, DKNY i Abercrombie&Fitch (m'encanta aquesta marca). Actualment és imatge del perfum "Body" de la marca Burberry.

Des de 2006 ha desfilat per Victoria's Secret, però no va ser fins a l'any 2009 que es va convertir en un "àngel", és a dir, que no li van posar les famoses ales que porten les models més importants que desfilen per ells. Al 2008, va desfilar per primer cop per Burberry, i aquell mateix va ser portada de l'edició britànica de la revista Vogue, juntament amb altres models del país. Al 2009, desfila per Miss Sixty i Godiva. Al 2010, surt al famós calendari Pirelli i desfila per Prada i Loewe. Aquell mateix any, és portada de les revistes Harper's Bazaar a Rússia i GQ en la seva edició britànica.

També ha entrat en el món de la interpretació, com la gran majoria de models. Va sortir a la pel·lícula Transformers (2010), i en breu estrenarà una nova pel·lícula que es dirà: Mad Max: Fury Road (2014).

Sentimentalment, està unida des de 2010 a l'actor britànic Jason Statham.





















Què en penseu del seu "street style"? Us agrada? A mi si!!

Fins demà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada