dilluns, 2 de setembre del 2013

Poppy Delevingne


Bon dia i bon inici de setmana!!Jo segueixo de vacances però no us abandono!Avui comencem la setmana amb Poppy Delevingne.

Poppy Delevingne (Regne Unit,1986) és una coneguda model i socialité anglesa. Se la pot englobar també dins del grup de les anomenades "it girl".Germana de la també polèmica model Cara Delevingne, el fet que la mare sigui personal shopper segur que deu haver influït en el fet que les dues germanes siguin models. Pertanyent a una important familia anglesa. En l'actualitat està compromesa amb James Cook.











Ha desfiltat per marques com: Mango, Laura Ashley, Burberry, Alberta Ferretti, etc. Ha estat imatge de Louis Vuitton en la pre-col·lecció tardor hivern 2012/2013. És ambaixadora del Consell Britànic de la Moda i de Chanel. És una habitual del front row de la London Fashion Week.



Fotos: strerlignstyle.net, wall papers-photo.net, sheknows.com, zimbio.com, fashion happened, community style, caster.com, toujourslevendredi, exposay.com, strippedglasses, bedesignobssessed, fashiongonerogue.

Què us sembla? Us agrada el seu estil? Fins demà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada