dilluns, 16 de setembre del 2013

Olivia Palermo



Bon dia i bon inici de setmana!!!

Avui, i per començar la setmana, us porto una mica de la "it girl" per excel·lència: Olivia Palermo. Existeixen milers de posts sobre ella a la xarxa, i tot i que volia fer-ne un sobre ella des del principi, fins avui no li ha arribat el moment. La veritat és que per a mi en quant a estil és de les que més m'agrada. I a vosaltres?

Olivia Buttfield Palermo (Nova York, 1986). Filla d'una adinerada familia novaiorquesa, va començar a ser coneguda a l'escena social novaiorquesa, quan el fotògraf de celebrities Patrick McMullan va començar a publicar fotos seves en els esdeveniment de la ciutat. Actualment no hi ha festa o esdeveniment de Nova York, sobretot en el què a alta societat es refereix, on no estigui convidada. Així com a la Fashion Week de la ciutat (que per cert es va celebrar la setmana passada).

Ha aparegut a revistes com: Vogue, Elle, Harper's Bazaar, etc. Va treballar als departaments de relacions públiques de la marca de moda Diane Von Fürstenberg, i també a la revista Elle en la seva edició americana, com a part del reality show en el què va participar a MTV. Ha estat anomenada com la it girl (noia de moda) del moment, des de fa uns quants anys. A més a més, ha estat imatge de marques com: Mango, Hogan, Carrera&Carrera, Rochas,etc. Actualment és ambaixadora del projecte Maasai per la marca Pikolinos.

Pel que fa a la seva vida personal, és parella del model alemà Johannes Huebl des de 2008.




























Què passeu molt bona setmana, fins demà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada