dilluns, 25 de novembre del 2013

BARTABAC


Bon dia!!!

Com heu passat el cap de setmana? Heu estat dels afortunats que han pogut anar a esquiar? 

Avui us vull parlar d'una altra de les blogueres que més m'agraden. Es tracta de Silvia Garcia, que edita el blog Bartabac ( nom que ve dels petits bars que hi havia a França, sobretot a París, on hi havia un petit estanc). Aquesta noia gallega, afincada entre Vigo i París, va estudiar empresarials i publicitat. va començar el blog com a hobbie per donar idees i proposar com combinar peces de roba que estan a l'abast de tothom. Actualment, és la seva feina, ja que és dels blogs més visitats d' Espanya.  
Les fotografies del blog, els hi fa la seva parella, el fotògraf francès Pascal Soury. D'una sessió en la que fan 100 fotos, se'n queden amb 10 per fer el post. 
En els outfits d'aquesta noia, podem veure que hi ha una inspiració francesa i un cert aire nostàlgic. La podem definir com a sencilla, única i estilosa i capaç de combinar peces clàssiques amb d'altres més modernes com ningú. Ella mateixa declara que la moda que més li agrada és la dels anys 50 i 60, la dels 70 més per l'estiu. 
Destaca la botiga Zara com una de les seves botigues preferides, però la seva autèntica perdició són les bosses i les sabates. 
A més a més de col·laborar amb moltes firmes de roba, col·labora en cada col·lecció de la marca viguesa À Bicyclette (en vaig fer un post al setembre), aportant idees pels seus dissenys. També col·labora amb la marca de sabates manxega Pertini (a Andorra la vénen a Pyrenees, que jo sàpigui). 

Us deixo fotos dels seus últims outfits? Us agrada el seu estil? 

















Fotos: Bartabac

Doncs per avui, això és tot!! Què passeu una bona setmana!!

Fins demà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada