dimecres, 13 de novembre del 2013

La Sociedad Juliette


Bon dia a tots!! Com passen els dies, avui ja estem a dimecres!!No me'n dono ni compte....

Fa molts dies que no us parlo de cap llibre dels que llegeixo o he llegit. Avui us vull fer cinc cèntims del que m'estic llegint actualment: "La Sociedad Juliette" de Sasha Grey. La seva autora, és una ex actriu pornogràfica que actualment ha protagonitzat la sèrie "El séquito" (Canal +), i pel·lícules com "The Girlfriend Experience" o "Open Windows".
És un llibre curtet i fàcil de llegir, però la veritat és que m'està costant una mica acabar-lo. Des que va aparèixer "Cincuenta sombras de Grey" a les nostres vides, han sortit moltes novel·les de temàtica eròtica, però per mi, cap li fa ombra.... Sort que aviat tindrem la pel·lícula,oi?jajajajaja!!!
Doncs al que anàvem, la novel·la que us dic, tracta d'una jove estudiant de cinema que deixa anar les seves fantasies sexuals més atrevides, introduint-se en una elitista societat secreta, els membres de la qual són rics, sexualment alliberats i fins i tot, perillosos.
La protagonista, Catherine, és una jove estudiant de cinema que manté una relació estable amb el seu novio de tota la vida, Jack. Durant les seves classes, coneix a Anna, que li obre les portes al que ella sempre ha tractat d'evitar, la porta a la llibertat del plaer. És així com arriba a conèixer el selecte club sexual anomenat "La sociedad Juliette". La història està narrada en primera persona i és barreja la realitat, amb les fantasies de la protagonista, cosa que fa que no sàpigues on comença una i acaba l'altra.

Jo us he donat la meva opinió del llibre, no sé si l'heu llegit. Si és així ja em direu què en penseu.






Fins demà família!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada