divendres, 8 de novembre del 2013

Òptica Sorteny

Bon dia!!!

Avui ens despertem amb més alegria i tot, oi? Quan és divendres tot es veu d'una altra manera!!Així que ànims a totes i tots!!

En el post d'avui, us vull parlar de l'òptica on faig totes les meves compres d'ulleres, tant de vista (sóc miop) com de sol, i les lentilles. Quan necessito qualsevol d'aquestes coses, me'n vaig cap a l'òptica Sorteny!Allà trobo tot el que busco i hem tracten molt bé!! Les ulleres de sol per mi són un complement imprescindible els dies que fa bo. Les de vista les faig servir més per casa, pel dia a dia utilitzo lentilles, suposo que perquè per mi són més pràctiques, però això és molt personal!

L'òptica Sorteny, va obrir les seves portes fa 26 anys, actualment la trobareu a la Plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany. Hi ha un equip humà magnífic, encapçalat per la Laura Villasevil juntament amb la Rosa, la Espe i la Elena. Totes unes grans professionals!!
Hi podeu trobar ulleres de tots els estils, així que segur hi trobeu el que esteu buscant!!Entre les marques que hi podeu trobar, hi ha: Palens ( marca que tenen en exclusiva a Andorra i fa una setmana que ha arribat a l'òptica), Rayban, Tagheuer, Fendi, Mikael Kors, Calvin Klein, Chloé, Valentino, La Martina, etc.
Doncs ja sabeu, si necessiteu qualsevol cosa a nivell d'ulleres, aneu cap allà que es us tractaran de meravella!!Impossible que sortiu sense res!!!





























Volia agrair a la Laura, la Rosa, la Elena i la Espe haver-me deixa't fer aquest reportatge de l'òptica. M'ha fet molta il·lusió fer-lo i està fet amb tot l'afecte!! Moltes gràcies noies!!Espero que us agradi!!!

Us desitjo a tots un bon cap de setmana!!!Descanseu i disfruteu molt!!! Fins dilluns!!!




3 comentaris:

  1. Ja ens ensenyaràs una foto amb le teves noves ulleres!!!!! Muuuaaaaa

    ResponElimina
  2. En vaig penjar una a l'instagram la setmana passada guapi!!!jejejeje!!Muuuuaaaaa!!!

    ResponElimina
  3. Aquesta óptica son uns impresentables, m'han arribat les ulleres ratllades i després a l'hora de reclamar no agafen el telefon ni contesten els correus, et tracten molt be pero que tot sortir be perque després el tracte es nefaste.

    ResponElimina