dilluns, 18 de novembre del 2013

Tras la Pista de Paula



Bon dia a tothom!!!

Comencem la setmana de la mateixa manera que la vam acomiadar: amb neu!! Després d'un cap de setmana molt divertit, es comença la setmana amb més ganes i energia!

Avui us vull parlar d'una de les blogueres més populars a Espanya, i per mi, una de les meves preferides. Es tracta de l'actriu Paula Echevarría que edita el blog Tras la pista de Paula . Recordo que va iniciar el seu periple per aquest món ara fa tres anys, quan jo estava de baixa de maternitat, i m'hi vaig enganxar. El miro cada dia des de llavors. És una de les meva blogueres de referència, desprèn molta familiaritat a l'hora de transmentre els seu outfits diaris. Doncs bé, us faig cinc cèntims de la seva biografia i us deixo algunes fotos.

Paula Echevarría (Asturias, 1977) es va fer famosa després d'aparèixer a sèries tan populars com "Al Salir de Classe", "Policías" o "Compañeros" a l'any 2000. Però va ser al 2004, quan va obtenir un paper a la sèrie "El Comisario" que es va fer més famosa. Ha treballat al cine també, a pel·lícules com "El Chocolate del Loro", "Carmen", "Rojo Intenso", "Luz de Domingo", "Sangre de Mayo" o "Vulnerables".
Des de 2010, va ser una de les protagonistes de la sèrie de TVE "Gran Reserva". A partir de gener de 2014, la podrem veure a la nova sèrie d'A3 "Galerías Velvet" al costat del guapíssim Miguel Àngel Silvestre (qui no recorda "El Duque" de "Sin Tetas No Hay Paraíso").

Compagina la seva feina d'actriu amb la de presentadora de gal·les i imatge d'algunes marques publicitàries (Blanco, Pantene Style, Decleor, Vitalínea o Nintendo), i imatge de firmes internacionals com Intimissimi, Calzedonia, North Sail o Double Agent. També és ambaixadora de la firma de joieria Tous.

Tal i com us he dit a l'inici, des de fa tres anys porta un blog de dilluns a divendres, emmarcat dins de la revista Elle. L'any 2012, va ser la personalitat més buscada a Google a Espanya. Aquest any, ha sortit una aplicació per a móvils amb el seu nom que supera les 10000 descàrregues. Està considerada una de les it girls espanyoles.

Casada amb el cantant David Bustamante des de 2006, tenen una nena de cinc anys. Estan considerats una de les parelles preferides pels espanyols.



































Espero que us hagi agradat el post d'avui!! Què passeu un bon dia i que la setmana sigui estupenda!!

Fins demà!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada