dilluns, 11 de novembre del 2013

Lovely Pepa




Bon dia i bon inici de setmana a totes i tots!!Com ha anat el cap de setmana? Jo en procés de covar alguna cosa....El termòmetre i el paracetamol m'han acompanyat.....Tot i que de moment, i espero que així sigui...No ha anat a més....

Avui us vull parlar d'una blogger espanyola. És una de les meves preferides, i la segueixo a diari. Ella és Alexandra Pereira (Vigo,1988), i el seu blog es diu Lovely Pepa (http://www.lovely-pepa.com/). És la blogger més seguida d'Espanya  i de les més visitades a nivell internacional, de fet, el seu blog és dels 30 més seguits del món. Nascuda i resident a Vigo fa 25 anys, va estudiar Dret Econòmic a la Universitat de Vigo. Va obrir el blog al juliol de 2009 com "una manera d'expressar el meu amor per la moda i la fotografia", tal i com ella mateixa declara.
El nom del blog és en honor a la seva mascota, un bulldog francès que li van regalar poc abans d'obrir el blog, i que es diu Pepa. Així doncs, ara ja sabeu el significat del nom del seu blog. La majoria de fotos els hi fa la seva parella, el fotògraf Kiko de Castro.
El seu blog rep 3 milions de visites mensuals i més de 4 milions de pàgines vistes al mes. La podeu trobar en la majoria de xarxes socials: Facebook, Twitter o Instagram per exemple.
Arrel del seu blog ha treballat i ha estat imatge de diferents marques com: Stradivarius, Westrags, Dior, Blanco, Aristocrazy, etc. Ha fet d'imatge i shootings per: Givenchy, Louis Vuitton, Swarovsky, Loewe, Tous. És ambaixadora de la marca d'esmalt d'ungles OPI i d'Astor Cosmetics i Rimmel London.
A més a més, ha fet quatre col·leccions de sabates en menys d'un any per la marca gallega Krack. La veritat és que són totes molt xules, jo n'he intentat comprar on-line vàries vegades, però a Andorra no es pot.
També treballa d'assessora de compres per dues empreses.
Per finalitzar, aquests últims dies ha publicat un llibre, "El mundo de Lovely Pepa". Aviat aniré a la seva búsqueda!!!


























                                                                 Fotos: Lovely Pepa

Aquestes fotos són dels seus últims posts. He triat els que més m'agraden. Espero que a vosaltres també!!

Fins demà!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada