dijous, 28 de novembre de 2013

KIEHL'S


Bon dia!!!

Com esteu?? Avui us porto una mica de cosmètica....

Us parlaré de la marca de productes Kiehl's. Aquí a Andorra podeu trobar la botiga dins del Centre Júlia.
És una marca de cosmètics americana que està especialitzada en productes per la cura de la pell del cos i la cara, i la cura del cabell. Es va fundar com a farmàcia al veïnat de l' East Village de Nova York al 1851. L'any 2000 va adquirir la marca el grup francès L'Òreal, arribant a inaugurar més de trenta botigues per tot el món. Es caracteritza per la seva publicitat poc convencional, amb una àmplia clientela masculina, i els senzills embalatges dels seus productes.

Com us he explicat més amunt, va ser creada al 1851 per John Kiehl's, com una farmàcia homeopàtica. Al 1921, quan l'adquireix el seu fill Irving Morse, aquest contribueix a desenvolupar varis productes que encara avui en dia es comercialitzen, com són: Blue Astringent Herbal Lotion, i la Creme de Corps. Als anys 60, el fill d'Irving, Aaron Morse, es fa càrrec de la botiga, i és a ell a qui se li atribueix el reconeixement internacional de la marca com una exclusiva de cosmètics naturals caps als anys '80. Va convertir la tradicional farmàcia en desenvolupar línies de productes per la cara i la pell. Des de 1987, la seva filla Jami va ser qui operava en el negoci familiar. Va ser ella qui va implantar la publicitat a través del "boca a boca" i l'entrega de mostres gratuïtes per promoure els seus productes, en comptes de la publicitat convencional.

Sou clients de la marca? Jo algun cop he fet servir alguns dels seus productes, i la veritat és que la qualitat és bona. Aquí us deixo alguns dels seus productes, dels que en trobareu per dona, per home i per nens.
Què passeu un bon dia!! Fins demà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada