dimecres, 6 de novembre del 2013

Cabells Curts o Melena Midi


Bon dia família!! Ja torno a estar per aquí!!! Com porteu la setmaneta??

Avui un altre cop, us vull parlar de pentinats, tal i com us vaig prometre fa unes setmanes....Així que aquí el teniu!!!

Els dos pentinats que són més tendència aquesta tardor/hivern, són els cabells curts i la melena midi.

Els cabells curts, o estil pixie, segueixen de moda. Són perfectes per les noies amb cara ovalada i trets suaus, ja que queden totalment al descobert. Famoses com Beyoncé, Halle Berry Anne Hathaway, Emma Wattson, Cate Blanchett, Elsa Pataky o Rihanna, han optat per aquesta tendència.
També existeix i es porta el tall spiky, com el de Miley Cirus. Aquest tall, es llueix amb tupé i els costats curts, però el més important és el color, s'ha de portar ros platí o decolorat. Apte per a trets ovalats i faccions suaus.
Un altre dels tallats que són tendència, són els que porten serrell, però no l'estil bob, si no cabell curt amb estil desenfadat, que a més queda molt bé en cabells arrissats o que es porti lleugerament a capes. Ideal per trets ovalats, i apte pels que són lleugerament allargats amb serrell i una mica de volum a la zona de les orelles.
Per últim el tallat més modern, a nivell de cabell curt, és el neopunk, amb serrells i desfilats irregulars seguint la forma de la cara. Apte per a cares ovalades i una mica rodones, ja que la irregularitat del sarrell i les capes suavitzen l'arrodoniment de la cara.










Passem ara a la melena midi. La mitja melena de tota la vida, ara anomenada així. És el pentinat de la temporada, i ha causat sensació entre les celebrities, que és còmode, femení i versàtil. El tallat és a l'alçada del mentó, encara que se n'accepta d'altres de diferents tipus de llargada per adaptar-lo a cada estil i trets de la cara. No totes les llargades afavoreixen d'igual manera. És un tallat que i endolceix la cara donant sensació a la vegada de maduresa. Aquest tipus de melena, és pot lluir amb maxiserrells, simètrics i amagant les celles, perfiladament rectes i fins i tot una mica curts. És apte per a cares allargades.





Porteu algun d'aquests pentinats? Teniu intenció de canviar de" look"? Jo fa un mes que ho vaig fer. La melena midi! Tot i que em falta la segona part que és el serrell!! Tot arribarà!!

Fins demà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada