dimarts, 12 de novembre del 2013

Sí o Sí

Bon dia famila !!!

Com esteu? Quins dies que portem!! Jo segueixo amb el mal de coll, tot i que sembla que de febre res de res gràcies a Dèu!!I el meu petit amb la varicel·la, així que res de col·le durant una setmana....

Avui us porto un post sobre la inauguració de la botiga Sí o Sí. Dijous passat a la tarda, vaig passar per la nova ubicació de la botiga, al C/ Roc dels Escolls, i la veritat és que ha quedat molt bé i és molt més vistosa gràcies a l'aparador tan gran que hi ha. Felicitats Cristina!! Teniu coses maquíssimes, així que segur que hi torno a passar ben aviat!!Per si de cas, ja em vaig emportar una faldilla tartàn (encara no havia caigut en la temptació de la temporada...) molt maca que us ensenyo a una foto a continuació! Moltes gràcies Cristina per convidar-me i per la estona que vam passar!I per deixar-me fer aquestes fotos i mimar al meu nen!!
També gràcies a la meva amiga de l'ànima Maria per acompanyar-me! Ets un sol!!
I als que llegiu això, dir-vos que passeu-hi, perquè trobareu coses molt xules i la Cristina us atendrà molt bé!!















Ens veiem per aquí demà!!!Què passeu un bon dia!!

4 comentaris:

  1. Oooohhh!!!!! Moltes gràcies a tu preciosa!!!! Per continuar fent coses juntes i passar-ho sempre tan bé!!un petonàs bonica!!!! Cuida el refredat i que es millori el Roc!!!

    ResponElimina
  2. Molt maca la faldilla molt bona el.leccio
    Un petonas guapa!!!!

    ResponElimina