dimecres, 16 d’octubre del 2013

Ego Centre


Bon dia!! Què tal porteu la setmana?Com a mínim sembla que les temperatures s'estan comportant!

Avui us volia parlar d'un lloc en el qual m'hi sento com a casa. Primer, perquè la persona que porta aquest centre t'hi fa sentir i, segon perquè surto d'allà com nova! Es tracta del centre d'estètica Ego Centre, (Av.Meritxell núm.7 3r 2a, Andorra la Vella) dirigit per la Sònia Roman, una gran professional i un sol com a persona!!Per mi, més que la meva esteticien, és una amiga!!Riem molt, oi Sònia??!!!
Us recomano 100% que proveu qualsevol dels tractaments que ofereix, i que a continuació us passo gràcies a les fotos que m'ha fet arribar la Sònia!Potser no hi són tots però la majoria, si!!








Jo, des de que vaig ser mare, acostumo a fer-me l'LPG, una màquina que serveix per evitar la retenció de líquids i l'acumulació de cel·lulitis, què em va de conya! A més a més, la depilació làser és un altre dels tractaments que faig a l'hivern. Un parell de cops a l'any un facial, que et deixa com nova! Us puc assegurar que els facials d'Ego Centre són genials!! I com no, depilació tradicional un cop al mes! Ah!No em puc oblidar de les ungles que queden genials, a més ara amb la nova marca adquirida, Vinylux, hi ha moltíssims colors per triar!

Sempre treballa amb marques de gran qualitat, com és la marca Natura Bissé. Properament també disposarà de la marca Secretos del Agua, a nivell de cremes facials. Us en deixo el link per si en voleu saber més: http://www.secretosdelagua.com/. Els equipaments dels que disposa també són excel·lents (LPG, Indiba).

Aquí teniu també fotos del centre, i de veritat us recomano que hi passeu, sortireu encantades!!Us deixo un mail de contacte: egocentre@andorra.ad , per si necessiteu més informació.






















Espero que us hagi agradat el post d'avui, sobretot a tu Sònia!! Si hi ha alguna cosa que creus s'ha d'afegir, ja ho saps!!
A les demés dir-vos que no dubteu en passar per Ego Centre, sortireu com noves!!

Disfruteu del dia!!! Fins demà!!!!







6 comentaris:

  1. Qué vols que et digui...... que m'ha ENCANTAT! moltes gràcies pe'l meu post, m'ha fet molta ilu! ademés m'ha fet molta gràcia perquè les fotos que vas fer són "insitu" o sigui, gens retocadetes, ahí! a la fèina! jajjajjjaja me chifla! Gràcies Martaroc, tú ets el solet ;D

    EGO CENTRE & SÒNIA

    ResponElimina
  2. 100% cert!!!!! Una gran profesional i persona la millor
    Un petonet

    ResponElimina
  3. Estic totalment d'acord amb el post. La sònia és una gran professional i persona. Gràcies wapa per cuidar-nos així.

    ResponElimina
  4. Siiiiiiiii !!! Gran professional i millor persona ;D

    ResponElimina
  5. Hola!!! Em podeu passar la pagina web del center si us plau! Merci

    ResponElimina