dimarts, 29 d’octubre del 2013

New Balance


Bon dia a tots!!Com esteu?? Jo no em puc queixar, la veritat....Les vacances sempre ajuden!

Avui us porto un post sobre les sabatilles de la marca New Balance. Són el meu proper objectiu de compra!!jajajaja!!!! Tot i que és una marca amb molts anys d'història, fa un parell d'anys que ha sorgit amb força com a sabata de carrer, ja que les inicials eren més aviat per una vessant esportiva. N'hi ha per a tots, homes, dones i infants.

La marca New Balance, es va començar a fabricar a principis del segle XX al barri de Cambridge, a Boston (ciutat preciosa, per cert!). Va ser un immigrant britànic,William J. Riley, qui les va començar a fabricar. La seva finalitat, però, era ajudar a les persones que tenien mal de peus, i per aquesta raó va crear uns arcs de suport per l'empenya del peu, així com sabates ortopèdiques.
Al 1934, es va associar amb Arthur Hall, que era el seu representant d'arcs de suport, i ràpidament es van trobar amb l'èxit gràcies a policies i gent que desenvolupaven la seva feina a peu. 20 anys després, el senyor Hall ven el negoci a la seva filla i al seu gendre, i tot i que les principals fonts d'ingressos seguien sent els arcs de suport i el calçat ortopèdic, al 1961, comencen a fabricar la "Trackster". Va ser la primera sabatilla del món feta amb sola serrada i, disponible en diferents amplades, que ràpidament va passar a ser la més venuda entre entrenadors universitaris i professors de fitness. És en aquesta època, quan la reputació de la marca creix gràcies al boca a boca i les promocions.
Més tard, quan l'empresa passa a mans de Jim Davis al 1972, l'objectiu es converteix en convertir-se en la companyia líder en manufacturació de calçat i complements d'altes prestacions.

Després de fer-vos una miqueta d'història dels orígens de la marca, us deixo amb la sel·lecció de fotos que n'he fet. Sou fans de les New Balance? En teniu? Aquí a Andorra en podeu trobar a Alex Boutique i Pollyanna que jo en tingui coneixement, potser n'hi ha a algun lloc més.

















Què passeu un bon dia i què sigueu molt feliços!!!

"Sé humilde para admitir tus errores, inteligente para aprender de ellos y maduro para corregirlos"

"Nunca guardes nada para una ocasión especial, vivir és la ocasión especial

6 comentaris:

  1. Com tu bé saps, m'encanten!!!!!!! muuuaaaaa

    ResponElimina
  2. kin preu tenen mes o menys?( irina)

    ResponElimina
  3. També es troben a l'outlet de la illa, última planta, models de la temporada passada, val la pena si hi trobes algun que t'agradi. Elena

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Elena!! No ho sabia!

    ResponElimina