dimecres, 4 de desembre del 2013

Blogger's Books



Bon dia!!!

Com ho porteu?? Ànims que ja estem a meitat de setmana!!!

Avui us parlaré una mica sobre els llibres que tinc sobre la tauleta de nit ara mateix. Barregen les dues coses que m'agraden: lectura i moda. Es tracta de tres llibres escrits per tres blogueres espanyoles força reconegudes. La finalitat dels tres llibres és la mateixa: donar idees, consells i trucs per saber què ens hem de posar en segons quines situacions quotidianes. Us faig una mica de sinopsi dels tres, que com veureu no són masses diferents, l'única cosa que canvia és el punt de vista de l'autora. https://www.facebook.com/1sillaparamibolso (m'ha estat impossible posar-vos el link d'aquest blog, l'antivirus no m'ha deixat....)


"Una silla para mi bolso" de Silvia Navarro. Autora del blog amb el mateix títol que el llibre, ens explica d'una manera molt propera consells útils sobre com enfrontar-nos a situacions clau com seria una entrevista de feina, una festa o una boda. També ens orienta sobre peces de roba imprescindibles en un armari, o què portar en una maleta de cap de setmana, què es transmet amb cada color, i inclús ens proporciona una pauta per seguir una dieta equilibrada. És un llibre pràctic per aconseguir el look perfecte en cada ocasió. 


"Vestir con estilo" de María León. http://www.marialeonstyle.com/ En el seu llibre, ens explica com saber vestir adequadament en cada situació, ja que no és una cosa sencilla perquè ens hem d'adaptar a les circumstàncies, el lloc, el context i les persones. Per no fallar en aquesta important elecció, l'autora, ha creat un llibre on ofereix consells en 50 "looks", per no fallar en la vida quotidiana. Ens recomanar fugir del fenòmen "fashion victim", coneixer-nos i acceptar-nos a nosaltres mateixes per treure'ns el millor partit, i explica quines són les peces de fons d'armari imprescindibles. 



"El mundo de Lovely Pepa" En ell, la seva autora Alexandra Pereira, ens explica els seus pensaments íntims i aspectes de la seva vida privada que no coneixíem. Ens revela els seus principis de bellesa, moda o alimentació, i ens proposa consells per lluir sempre una imatge impecable i un aspecte saludable. També ens explica, quines són les peces imprescindibles de tot armari, o com crear varis looks totalment diferents amb una mateixa peça, fins a com estar ben alimentat o controlar l'estrès. També analitza el fenomen dels blogs de moda des de la seva experiència personal. També ens explica els inicis del seu blog, les claus de la seva millora, la seva col·laboració amb firmes de moda, o la feina que es necessita perquè cada matí els seus seguidors puguin gaudir d'un post nou. Ens ensenya com té organitzat el seu armari, la seva col·lecció de sabates, on i com guarda les seves joies, com prepara la seva maleta pels viatges. Així mateix, també ens mostra qui li serveix d'inspiració, la música que li agrada, les receptes de la seva familia, les seves col·laboracions amb ONG. http://www.lovely-pepa.com/

Potser dels tres, el que és una mica més diferent és "El mundo de Lovely Pepa". Crec que d'aquests tipus de llibres el que s'ha de fer és agafar una mica de cada, perquè segur que de tots se'n treuen coses que podem aplicar o que ens poden servir. No creieu? N'heu llegit algun?

Què passeu bon dia!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada