dilluns, 16 de desembre del 2013

CAROLINE DE MAIGRET




Bon dia!!! Com us ha anat el cap de setmana?? Jo ahir vaig estar esquiant i la neu comença a estar dura...Així que esperem que nevi aviat que ens fa falta!!!

En el post d'avui us parlo d'una de les "it girls" més conegudes a França. Es tracta de Caroline de Maigret (1975). Model i productora musical de professió, aquesta noia pertany a una de les famílies més conegudes a França, ja que el seu avi matern va ser ministre de diferents carteres, primer sota el mandat de Pompidou, i després sota el mandat de Giscard d'Etaing. El seu pare també ha estat diputat i vice-president del Consell de París. La seva mare, va ser campiona de natació, i olímpica per França als Jocs Olímpics de Mèxic de 1968. Criada a París, al 1993 es va matricular en Lletres Modernes a la Universitat de la Sorbonne, i aquell mateix any va ser contractada per una agència de models. 
A l'any 2006, va crear la seva productora de música (dedicada sobretot a bandes de rock) amb el músic i company Yarol Poupaud. 
En la seva feina com a model, ha desfilat i treballat per: Chanel, Dior, Louis Vuitton, Balenciaga, Marc Jacobs, Hermès, Lanvin, Valentino....I ha estat imatge de marques de cosmètics com: Garnier, Oil of Olay, Pantene o Évian. 

El seu estil, com podeu veure a la selecció de fotos que he fet, és senzill, natural i masculí. Què en penseu?


















Espero que us hagi agradat!! Què tingueu una bona setmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada